Tristan megragadta a lány kapálózó karjait, és a feje fölött leszorította őket, míg lábaival szétfeszítette a vergődő zsákmány combjait.

– Megvagy, kis prédám! – súgta elvigyorodva, és ragadozó módjára csapott le rá. Ajkai rátaláltak a sikolyoktól hangos szájra, ágyéka erősen feszült a lány felkínálkozó altestének, miközben teljes súlyával ránehezedett, hogy nyugton tartsa. Csókolta, harapdálta, nyalogatta, megszívta és a fogai közé vette, a lány rángatózott, hol sikoltott, hol nevetett, hol a fájdalom csalt grimaszt az arcára, hol az élvezet söpört végig rajta.

   Tristan elrendezte a lány két csuklóját az egyik tenyerében, így a másik keze felszabadult. Tenyerét becsúsztatta a kifeszített lábai közé, és finoman megmarkolta, újra és újra a kezében szinte lüktető gyönyörforrást.

– Most már azt csinálok veled, amit akarok! – hörögte Regina fülébe, aki feldúltan vergődött alatta.

   Tristan elhatározta, hogy nem fog finomkodni. Végül is megdolgozott ezért a zsákmányért, megharcolt érte, eléggé feltüzelte már ez a bestia, ráadásul nyilván ő is ki van éhezve, de ha nem, hát majd ki lesz!

   Hogy fokozza a kéjt, ami most már határozottan növekedett merev tagjában, szabad kezével kihúzta a nadrágból az övet, majd a rúgkapáló lány csuklóit rögzítette egymáshoz, végül egy fatörzshöz is.

– Ezt ne! – sikoltozta a lány, de nem törődött vele. Most már az övé, uralkodhat felette, legyőzte, becsapta, elkapta, és most elveszi a jogos jussát! De persze a lánynak is jó lesz. Élvezni fogja, hiszen ő jó szerető, bárhogyan is végződik majd ez a játék, kielégülten fognak heverni a végén egymás mellett, és az egyetlen, ami hevesen doboló szívükben túlcsordul majd, a végtelen boldogság és kielégülés érzése lesz.

Ezt a történetet csak bejelentkezett, VIP hozzáféréssel rendelkező olvasóink tudják nyomon követni. Ha felkeltette az érdeklődésedet, igényelj te is VIP tagságot. Erről bővebben itt olvashatsz.

Tovább a teljes fejezethez

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)