Egy ideje felmerült bennem a gondolat, hogy megszüntetem a VIP kategóriát, egyszerűen azért, mert mostanában nem frissült, és így már semmi értelme. Amikor ezt eldöntöttem, azt is elhatároztam, hogy a mostani VIP-es történetet (és novellákat) mindenki számára publikussá teszem, már csak azért is, mert az egykori VIP tagok egyöntetűen azt írták a kommentekben, hogy ez a kedvenc történetük az oldalon.

Mivel idő minden részt újra átnézni és kijavítani, így nem egyszerre kerülnek ki, hanem majd szép sorban, de nem csinálok nekik új posztot, csak a régit javítom ki. Ahogy belenéztem, bőven van mit helyretenni bennük. Sajnos az első részek még elég sok rövid mondatot tartalmaznak, néhol bőven bele tudnék kötni a megfogalmazásba is, és vannak dolgok, amiket annak idején nem fejtettem ki megfelelő módon, de már nincs szívem se átírni, se kibővíteni. Néhány mondatot azért átfogalmazok a rend kedvéért, de a többség marad úgy, ahogy akkor megálmodtam. A későbbi részek már sokkal igényesebbek, legalábbis számomra úgy tűnik. :)

Amiért ezt a posztot megírom, egy nagyon fontos dolog, a történet ugyanis régebben nem véletlenül lett zárolt. A Tristan egy igen rendhagyó sztori, semmilyen értelemben nem lehet átlagosnak tekinteni. Először is fontos leszögeznem, hogy egyáltalán NEM AJÁNLOM KISKORÚ OLVASÓNAK!!! Ha valaki még sincs még 18 éves, és nem biztos benne, hogy elkezdje-e, olvasson bele a régi VIP kategóriáról szóló posztba, ahol bővebben is kifejtem a dolgot, és millió figyelmeztetéssel élek ezügyben. De nem csak azoknak nem ajánlom ezt a történetet, akik még kiskorúak. A Tristan bőven tartalmaz káromkodást, helyenként rendkívül erőszakos (a későbbi részekben), ráadásul egyneműek közti vonzalom (stb) is van benne, ráadásul nyílt szexualitás is. Nem szeretném, ha később bárki felháborodottan kommentelne amiatt, mert ezt a posztot nem olvasta el, vagy nem vette komolyan.

 

A Tristan megírásakor már az elején eldöntöttem, hogy nem fogok finomkodni, azért kezdtem el, mert mindig is voltak feszültséglevezető történeteim. Ezeket akkor írom általában, ha dühös vagyok, elegem van a világból, vagy felzaklat valami, ebből kifolyólag, mivel a stressz levezetése vele a legfőbb célom, nem fogom vissza magamat. Ez egy tényleg durva és erőszakos, vad és trágár, különleges és néhol provokatív írás, NE OLVASD EL, ha téged ez bármilyen mértékben is zavar. Már az első rész sem átlagos, és már a fejezet végén érezhető, hogy ilyet tényleg nem olvastatok még az oldalon, és lehet, hogy máshol sem. Én még sosem találkoztam hasonló írással.

Ha mégis belevágnátok az olvasásba, örülnék némi visszajelzésnek, ha más nem a szavazás használatának segítségével, bár nem elvárás, ahogy eddig sem volt az.

Mivel elkezdtem a folytatást írni, abban reménykedem, hogy mire minden rész felkerül majd a publikus formájában, addigra meglesznek már az új részek is, így végre hosszú-hosszú kihagyás után sikerül majd újra feltámasztanom, és méltó folytatást, illetve befejezést adnom neki. Addig is köszönöm, hogy még mindig kitartotok az oldal mellett, és remélem, hogy a többi sztori folytatását is követni fogjátok majd, ha végre sikerül mindnél felvennem a fonalat, és befejeznem őket. Tudom, hogy mérhetetlen türelem szükségeltetik ahhoz, hogy kivárjátok őket, és őszintén sajnálom, hogy az egykor pergős oldal ennyire leült (ennek legfőbb oka az volt, hogy kommentek hiányában már semmi sem motivált az írásra), de mostanában újra sikerül haladnom és írnom, szóval őszintén remélem, hogy ismét fellendül majd a frissek száma, és ti is visszatértek a régi kedvencekhez.

Addig is legyetek jók, vagy rosszak, mert lesz ez még így se! 😀

További jó időtöltést az oldalon, és ha belevágtok a Tristanba, jó szórakozást hozzá!

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Tristan 18+ Figyelmeztetés!!!, 10.0 out of 10 based on 3 ratings