Figyelem! A novella szigorún 18 éven felülieknek íródott, kérjük vegyétek figyelembe, mielőtt nekikezdetek! Köszönjük!

Már nagyon régóta nem voltam egyedül szórakozni, és most, hogy Tyler és a húgom Lily, egymásra talált, nem volt kivel lemennem a klubba. Így egyedül ültem oda a pulthoz, és megrendeltem a szokásos vodkámat, az elmaradhatatlan citrommal. Miközben a mixer az italt készítette, az italok mögötti tükörben lecsekkoltam a sérómat, amit alig húsz perce lőttem be. Barna tincseim rendezetten meredtek az ég felé, ahogyan annak lennie kellett. Szemeim úgy csillogtak, mintha valaki szemből világítana bele egy reflektorral. Igen, ilyenkor jaj a világnak, de főként a nőknek, mert ilyen állapotban esélytelen előlem a menekülés. Ahhoz tudnám hasonlítani ezt az állapotot, mint amikor kinn a szavannán az oroszlán mindenre elszántan kezdi felhajtani az elejteni kívánt vadat.

Miután megkaptam az italomat, hátat fordítottam a csapos birodalmának, és a tömeget kezdtem el pásztázni, hátha meglátok egy magányos lelket, akihez csatlakozva kiteljesíthetném a sajátomat. A hely semmit sem változott. Ugyanaz a tükörfal és sima felületű járólap, ami már öt évvel ezelőtt is fogadta a bulizni vágyókat. A terem jobb oldalán bokszok húzódtak, ahová épp csak annyira értek el a fények, hogy látni lehessen, hogy már foglaltak, de hogy az ott lévők mit csináltak, azt már nem árulta el a kíváncsi tekinteteknek. Bár mindenki tudta, hogy ott bizony nem politikáról beszélgettek, sokkal inkább a fajfenntartás érdekében tették meg az első lépéseket. A helyiség másik oldalán kettő, négy és hat személyes asztalok sorakoztak, helyet biztosítva ezzel a megpihenni vágyó fiataloknak is. A DJ pult előtt kisebb-nagyobb dobogók voltak, ahogyan a terem végében is állt egy kisebb színpad, ahol a bátrabbak reflektorfénybe kerülve mutathatták meg tánctudásukat.

Ahogy az egymáshoz tapadó testeket figyeltem a félhomályban, megakadt a szemem az egyik dobogón topogó csinos bokán. A magas tűsarkú pántjai a formás vádlin tekergőzve futottak egészen a térdig, ahol egy apró masniban végződve börtönözték be a kecses idomot. Nem lett volna nagy munka ezeket a tetszetős lábakat kiszabadítani a fogságból. Tovább emelve a tekintetemet, a formás combokat vettem szemügyre, melyeken – ahogy a lány apró mozdulataival követte a zene ritmusát – kirajzolódtak a kondigép által formázott szabályos izmok.

Kiszáradt a torkom, ezért nagyot kortyoltam az italomból. A vodka és a citrom meglehetősen szokatlan ízvilága mardosta a bensőmet, ahogy a nyelvemről a torkomon át, a nyelőcsövemen keresztül leért a gyomromba… mégis, én pont ezt szerettem. Mialatt szomjamat oltottam a kesernyés nedűvel, egy magas seggfej betáncolt a figyelmem központjába került lány elé, termetével eltakarva előlem a csodás látványt. Ellöktem magamat a pulttól, és közelebb sétáltam az emelvényhez, ahol a falnál megtámaszkodva figyeltem tovább kiszemeltemet.

Ha a bokája, a vádlija és a combja lenyűgözött, akkor a továbbiak egyenesen katarzist okoztak bennem. A lány hihetetlenül kerek fenekét csak még jobban kiemelte az alatta nem sokkal végződő méregzöld miniruha, amely úgy követte karcsú alakját, mintha csak a második bőre lenne. Gömbölyű mellei lágyan ringtak a hangszóróból dübörgő ritmusra. Apró vállaival, kecses nyakával, csókra termett szájával, pisze orrával, és az elől hosszabbra hagyott, hátul pedig rövidebbre nyírt vörös frizurájával egy igazi démon benyomását keltette.

Miután kiürült a poharam, felléptem az emelvényre, egészen közel a csini cicababához, és megragadva a csípőjét szorosan magamhoz húztam.

– Szépségem, nincs kedved meginni velem valamit? – súgtam a fülébe. A lányt – aki merészségemnek köszönhetően rám sandított hosszú pillái alól – csak ekkor ismertem meg, ami eléggé kínos, figyelembe véve azt, hogy mit éltünk át a korábbi találkozásunk alkalmával. – Judy? – néztem rá hitetlenkedve. Emlékeztem én, hogy csodálatos alakkal ajándékozta meg az ég, de hogy ilyen dögös és ellenállhatatlan, az valahogy kiesett, pedig még mindig vele álmodom, még akkor is, mikor mást tartok a karjaimban

– Ne haragudj, ismerjük egymást? – A kérdés teljesen leforrázott. Hát nem emlékszik rám? Ilyen satnya teljesítményt nyújtottam volna, és mégis képes volt az akciónk után azt pihegni az ölelésemben, hogy ez volt élete legmonumentálisabb orgazmusa?!

– Hát, ha jól emlékszem, pár hete eléggé mélyrehatóan megismerkedtünk – kiabáltam túl a zenét. – És ha minden igaz, a legnagyobb orgazmusod közepette az én nevemet nyögted… – szúrtam oda kicsit sértődötten.

– Basszus! – kerekedtek el hatalmas zöld szemei. – Peter!

– Bingo! – vigyorogtam rá diadalittasan, hogy mégiscsak elő tudtam hívni az elméjében az emlékemet.

– Ne haragudj, a fények miatt nem ismertelek fel – magyarázkodott. Igaz, nem kicsit volt illúzióromboló, hogy elsőre nem ismert meg, de hát egy magamfajta pasi nem akad fenn ilyesmin, ha célba akar érni. És nekem nem más lebegett a szemem előtt, minthogy Judy lába között tegyek eleget férfiúi kötelezettségemnek.

– Semmi gond – mosolyogtam rá egy kacsintás kíséretében. – Viszont ezek után az a minimum, ha megiszol velem valamit!

– Igen, ez a minimum – mért végig csillogó szemekkel, sokat sejtetően, amit egy – sokak szerint – ördögien sármos mosollyal nyugtáztam. Azt látta, amit máskor is: a szokásos mackós fiút, az elmaradhatatlan szaggatott farmerben, és egy karon feszülő, de alapjában véve laza pólóban, és persze a kényelmes Cortez cipő, amiben meg sem érzi az ember, ha végigtáncolja az éjszakát.

Hát, ha neki sem lesz ellenére, akkor újfent nála fogunk kikötni. Ami nem is nagy gond, hiszen a konyhában még nem szeretkeztünk, se a nappaliban, és a teraszt sem tiszteltük meg. A múltkori alkalom mindössze a szobájára korlátozódott, ami nem volt rossz, de nem szeretek mindig ágyban, párnák közt dugni. És tekintve, hogy a lakás, amit bérel, meglehetősen sok helyszínt tartogat még számunkra, eszem ágában sem volt elszalasztani ezt a remek lehetőséget arra, hogy beteljesítsem a vágyaimat.

Lesegítettem a mini színpadról, és a másfélszeresére duzzadt tömegen át a pulthoz vezettem, ahol kikértem a következő vodka-citrom párosításomat, valamint Judynak egy Orgazmus koktélt. Mókásnak hatott – még akkor is, ha nem tudatosan választotta ezt -, annak tudatában meg pláne, hogy mivel készültünk zárni az estét. Mert igen, véget nem érő orgazmusok ígérete függött a fejünk felett, várva, hogy beteljesülhessen.

Judy lenyűgöző lány volt, és nem csak a külsejét illetően. Szépsége mellé hihetetlen intelligencia társult, igaz, sok férfi megriad az ilyentől, mert állításuk szerint, ha egy ilyen dögös nőnek még esze is van, az már veszélyes lehet rájuk nézve. Na, de ki nem szarja le, hogy a sok korlátolt fasz mit mond? Ez volt az egyik dolog, amit imádtam benne. Tetszett, hogy hangot ad a véleményének, hogy a divaton és a celebeken kívül másról is tud összefüggően beszélni, még akkor is, ha már a szervezetében kering egy üveg tequilla.

Amikor korábban találkoztunk, versenyt ittunk. És persze a tequilla volt a nyertes választás, hiszen ezt a piát az átlagnál jobban bírtam, de mint kiderült, ő is. Persze közel sem volt annyira edzett, mint én, és ennek köszönhetően én kerültem ki győztesként a csatából.

– Csak így, egyedül, nem látom Lilyéket?! – kíváncsiskodott. Mert igen, a három héttel ezelőtti bulin Judy személyében sikerült a húgom egyik régi gimis barátnőjét felszednem. Amikor leült, úgy helyezkedett el a pult mellett, hogy keresztbe tett térdei a combomhoz nyomódtak. Az érintése rögtön el is vonta a figyelmemet a kérdésről, és másfelé terelte a gondolataimat. Egészen pontosan arra, hogyan feszíteném szét ezt a két formás lábat, hogy közéjük nyomulva mártózhassam meg az édenkertben. – Peter?

– Ööö… bocsi, kicsit elkalandoztam – vallottam be zavartan, ami engem is meglepett, tekintve, hogy még egyetlen nőneműnek sem sikerült ezt kiváltania belőlem.

– Azt látom – mosolyodott el sejtelmesen.

Tudta, mire gondoltam, hogy mi járt a fejemben, és hogy a szemem előtt milyen képek peregtek le. Biztosra vettem, hogy ő is hasonló reményeket táplál a találkozásunkkal kapcsolatban, hiszen olyan csábosan pillantott rám, olyan kihívóan domborította a mellét és a fenekét, hogy ez vitathatatlan tényként kiabált felém. – Szóval?

– Lily most Tylerrel van elfoglalva. Felfedezik egymást, kívül belül, ahogy ezt ilyenkor szokás – vontam meg a vállamat, és húztam meg az átlátszó folyadékot a poharamban.

– Értem! – Csak ennyi volt a válasz. Hiszen, ha két szerelmes egymásra talál, akkor minél több időt próbál kettesben tölteni, és nem feltétlenül azért, hogy kielemezzék a világ gondjait.

Leírhatatlan képet festett elém, ahogy csinos, hosszú ujjaival a szívószállal játszott, megkoronázva az egészet azzal, ahogyan csókos ajkai közé engedte a műanyag rudat, hogy azt megszívva ürüljön a pohara. Olyannyira magával ragadott a látvány, hogy egyre kényelmetlenebbé vált a nadrágom, amiben a kishaver már akkor mocorogni kezdett, amikor magamhoz vontam a dobogón, és kerek feneke hozzápréselődött. Tovább tetézve izgalmamat megcserélte a lábát, felvillantva előttem a közte megbúvó fehérneműt, ami úgy vonzotta a tekintetemet, mint az éhezőt a roskadásig megrakott asztal.

– Szépségem, nincs kedved az ölembe ülve meglovagolni? – jött a kérdés a háta mögül. Judy félrenyelve köhögött, míg bennem egy pillanat alatt felment a pumpa.

– Parancsolsz? – fordult felé bosszús tekintettel.

– Ugyan, bébi! Tudod, hogy értem! A magadfajta ribanc csak azt várja, mikor ülhet bele egy méretes faszba, hogy kielégüljön. Vagy, hogy úgy kinyalják, hogy beleremegjen még az ég is! – mondta a pofonra váró barom, akiből csak úgy áradt a piaszag, és úgy imbolygott, mint egy keljfeljancsi.

– Ember, még egy ilyen mondat, és lenyeletem veled a nyelved, aztán lőttek a nyalakodásnak! – szóltam közbe. – Szóval, ha jót akarsz magadnak, elhúzol innen a picsába, mielőtt még olyat találok tenni, ami miatt a puha ölek helyett a kórházi ágyba fogsz hosszabb időre benyomulni! – léptem a puncivadász faszkalap és Judy közé.

– Bocs, haver, de nem hozzád beszéltem. Ha faszt akarok, akkor téged szólítalak le… – Nem volt alkalma befejezni a mondandóját, mert fél pillanattal azután, hogy ezek a szavak elhagyták a száját, vért köpve hasalt a pultra.

– Megmondtam, hogy válogasd meg a szavaidat, különben nem nyalakodsz többet az életben! – ragadtam meg a gallérjánál fogva, nekinyomva a bárszéknek, amit szerencsére lefogattak, így nem mozdult el.

– Peter, hagyd! Nem ér annyit az egész, hogy emiatt a fogdán köss ki! Inkább menjünk – tette kezét alkalmi kedvesem a karomra. Igaza volt, de nem hagyhattam, hogy így sértegesse sem őt, sem engem. – Gyere – szállt le a székről.

– Az az egy szerencséd, öregem, hogy többet ér nekem a hölgy társasága, minthogy beverjem a képedet még jobban, és emiatt letartóztassanak. De, ha még egyszer beszólsz, borítékolom neked, hogy több füled lesz, mint fogad! – Taszítottam a disznón egyet, majd Judy derekára fontam a karomat, és a körülöttünk álló meghökkent embereken keresztül a kijárat felé tereltem.

A kocsimhoz érve nagy levegőt vettem, és próbáltam megzabolázni a bensőmben feltolult dühöt, amit ez a gyengeelméjű váltott ki belőlem.

– Ne haragudj, de nem hagyhattam szó nélkül – néztem a döbbent macskaszemekbe. – Őszintén szólva, nem így terveztem az estét…

– Ne szabadkozz! – lépett elém. – Köszönöm, hogy közbe léptél, és bár meg tudom védeni magamat, hálás vagyok, hogy bemostál egyet annak a gyökérnek. – Tekintetét mélyen az enyémbe fúrta, kezével végigsimított a karomon, majd elérve a kézfejemet összekulcsolta az ujjainkat. – Nem megyünk át hozzám? Van egy üveg jó minőségű Tequillám, és megvan a legújabb Tiësto album is, folytathatnák a bulizást ott – simult hozzám, melleit szorosan a mellkasomhoz préselve.

Nekem sem kellett több, szabad tenyeremet a tarkójára simítottam, és közel rántottam magamhoz, hogy megízlelhessem mézédes ajkait. A csókunk mély volt, hosszú és vágykeltő. A legjobb ajzószer a világon, amit valaha is magamhoz vettem.

– Menjünk – szakítottam meg a köztünk lévő kapcsolatot, majd besegítettem az autóba.

Judy a város szélén bérelt egy kis garzonlakást, fél órányira a belvárostól… Vagyis fél órányira lett volna, ha útközben nem kell megállnom, hogy könnyítsek magamon. Persze, itt most nem arra kell gondolni, hogy annyira kellett hugyoznom, hogy nem bírtam ki, és az egyik út menti fánál megálltam, hogy kiürítsem a hólyagomat. Nem! Ez mind annak a vörös démonnak a műve volt, akit nem sokkal a találkozásunk után hazafelé fuvaroztam.

Még félúton sem voltunk – az utasteret a rádióból szóló halk zene töltötte meg -, és mind a ketten alig vártuk, hogy célba érjünk, hiszen olyan kimondatlan ígéretek öltöttek alakot körülöttünk, amik megborzongattak mindkettőnket. Ígéret a teljes odafigyelésre, a kölcsönös odaadásra, és a beteljesülés tökéletességére.

Judy telhetetlen volt a múlt alkalommal is, mikor együtt töltöttük az éjszakát, és ez ma sem volt másként. Legutóbb ugyan kibírta, míg elértünk hozzá, és csak azután szaggatta le rólam a ruhát, mintha valamiféle nagymacska lenne, aki éppen kibújtatja a bőréből a zsákmányául ejtett antilopot.

Igyekeztem a vezetésre koncentrálni, de mikor megéreztem forró tenyerét a combomon, minden önuralmamra szükségem volt, hogy ne essek neki itt és most. Mivel pasiból vagyok, már attól könnyedén beindultam, ahogy ott ült mellettem az anyósülésen. Tökéletes lábait egymás mellett tartotta szorosan, de a combjai közötti kis rés újfent látni engedte a ruha alatt lévő falatnyi fehérneműt.

Erősen markoltam a kormányt, mikor kutató kezei célba értek, és a két forró tapintású kacsó együttes erővel igyekezett kiszabadítani fájdalmasan lüktető férfiasságomat a fogságából.

– Jesszusom! – nyögtem elhalóan. Szopattam már autóban, nem is egyszer, de sosem azért, mert a partneremmel nem bírtuk kivárni, hogy beérjünk a négy fal közé. Ami most itt történt velem, arra még sosem volt példa. Judy finoman marokra fogta péniszemet, és elkezdte fel-le mozgatni a kezét, olyan érzést váltva ki belőlem, amit már nagyon régen nem éreztem. Képes lettem volna elmenni egy pillanat alatt, csupán az érintésétől. „Veszélyes vizeken evezel, Peter Sanders!”

Félrerántottam a kormányt, és leállítottam a motort az út mentén.

– Ez így nem lesz jó! – kapkodtam levegő után. – Nagyon nem… – Mielőtt befejezhettem volna a mondatot, a vörös démon előre hajolt, és megcsókolt. Az érintése szenvedélyes volt, a legperzselőbb, amit a múltkori együttlétünk óta átéltem. Nyelve előrenyomult a számban, felfedezve újra a fogaimat, a szájpadlásomat, mindent. Miután kikutakodta magát, ajkaival közrefogta tüzelni kész hímvesszőmet, és olyan finoman kezdte ízlelgetni, hogy ettől az óvatosságtól hajszál híján orgazmusom lett. Egyetlen nő volt képes így megőrjíteni, akit majdnem elvettem feleségül, de a véletlenek szomorú, vagy épp szerencsés közjátékának köszönhetően szakítottunk. De most nem akartam Anyre gondolni, úgy nem, hogy itt van ez a csodálatos lány, aki az éjszaka közepén az út szélén földöntúli gyönyört okoz.

Nem kellett sokat dolgoznia már, elég volt párszor egészen mélyen a szájába engednie, és be is következett a katarzis, ami megrázta az egész testemet.

– Na, nagyfiú, megnyugodtál? – kérdezte rekedt hangon.

– Azt hiszem, csak még jobban felhúztál – suttogtam alig hallhatóan. – Most már mindennél jobban vágyom arra, hogy benned legyek! Hogy mindenhol végigcsókoljam a testedet, és úgy tegyelek a magamévá, ahogyan még senki! – Miközben beszéltem, szűnni nem akaró erekciómnak köszönhetően péniszem továbbra is büszkén meredezett előre.

Eddig sem tartottam be a sebességhatárokat, de most aztán szinte padlóig nyomtam a pedált. Mihamarabb oda akartam érni, hogy a karomba kapva ezt a tüneményt, a gyönyör országában kóborolva hagyjuk elmúlni az éjszakát. Tíz perc múlva a háztömb előtti szabad parkolóhelyek egyikére bekanyarodva leállítottam a motort, és úgy pattantam ki a volán mögül, mint akinek tüzes vasat dugtak a seggébe. Kapkodásomnak köszönhetően megbotlottam egy nagyobb kőben, és majdnem hasra estem, mielőtt még odaérhettem volna, hogy Judyt kisegítsem a kocsiból. Még szerencse, hogy volt időm megkapaszkodni a kaszniban, ha elvétem a fogódzkodót, nem a rám várakozó szépséggel váltottam volna forró csókot, hanem a betonnal. Judy szerencsétlenkedésem láttán olyan hahotába kezdett, hogy azt hittem, hamarosan repkedő tojások tömkelege száguld majd felénk az ablakokból.

– Igazán együttérző vagy! – álltam meg előtte, bosszankodva a saját bénázásomon.

– Nyugalom, nagyfiú! Nem szaladok el – mosolyodott el kajánul, kivillantva hófehér fogait. Imádtam, mikor belém mélyesztette őket. – Gyere! – nyúlt a kezemért, és a lépcső felé kezdett húzni.

Ahogy beléptünk a lakása ajtaján, elszakadt a cérna, és ráugrottam, mint a ragadozó a prédára. Magam felé fordítottam, és mielőtt még reagálhatott volna, ajkaimat az övére tapasztottam. Mélyen csókoltam, vadul, tudatva, hogy az éjszaka hátralevő részét hasonló tempóban és stílusban kívánom eltölteni, ami ellen úgy tűnt, nincs kifogása. Mohón faltuk egymást, miközben elkezdte lerántgatni rólam a pólót. Csak annyi időre váltunk szét, míg a fejemen áthúzta a pamut anyagot, utána tovább ízlelgetve a másikat ölelkeztünk az ajtóban, ami hangos csattanással zárult be mögöttünk.

Kezemet végigvezettem karcsú alakján, keresve az utat a bőréhez. Miután rájöttem, hogy a ruháján nincs sem patent, sem cipzár, de még csak fűző sem, elkezdtem lehúzni a rugalmas szövetet a dereka felé, hogy feltárulhassanak előttem hatalmas, gömbölyű keblei. Mikor megéreztem tenyerem alatt testének selymességét, ajkamat elszakítva az övétől haladtam egyre lejjebb, végül megállapodtam feszes mellein. Míg az egyik dombocskát nyelvemmel ízlelgettem, addig a másikat a markomba fogva izgattam. Judy halk nyöszörgése biztosított, hogy jól csinálom, amit csinálok, hogy élvez minden apró érintést.

A kapcsolatot továbbra is fenntartva kettőnk között végigsimítottam kemény, kerek fenekén, és alányúlva emeltem az ölembe, így a ruha alsó része önálló életre kelve tette szabaddá az utat a gyönyör birodalmába vezető kapuhoz. Szorosan átkarolva magamhoz fogtam, és besétáltam vele a konyhába, ahol a pultra ültettem. Míg ő hanyatt feküdt a csillogó munkalapon, megszabadultam a farmeromtól és az alsónadrágomtól, ami már meglehetősen kényelmetlenné vált az ingerek hatására, amik azóta értek, hogy beszálltunk a kocsiba. Ágaskodó férfiassággal léptem újra közel csábító testhez, mely kreolos szépségében szabályosan ragyogott, elhomályosítva a környezetünket. Forrósághullám söpört végig rajtam, akár egy tornádó a pusztában. A tűzvész, ami a lényemet emésztette, kéjjel fűszerezett kárhozatra ítélt, aminek beteljesülése már csak karnyújtásnyira volt tőlem.

Lesegítettem róla a ruhát, végigcsókolva a karját, a nyakát, az arcát, majd megállapodtam az ajkain, közben lázasan fészkeltem be magamat combjai közé. Végigsimítottam immár meztelen felső testén, hosszan elidőzve a mellein. Az apró bimbók duzzadtan meredeztek előre, várva, mikor kényeztetem őket a számmal, ahogy alig pár perccel ezelőtt. Judy izgató nyögdécseléssel adta tudtomra, hogy nagyon is tetszik neki a mód, ahogyan kezelésbe vettem idomait. Lehajoltam, és a számba véve fokoztam a lány testében az élvezetet azzal, hogy teljesen magamba szívtam a peckesen álló bimbókat, először az egyiket, aztán a másikat, váltogatva, hol az ajkaimmal, hol a kezemmel ingerelve. Ujjait a hajamba fúrva húzta közelebb a fejemet magához, mintha eggyé akarna válni velem, azt remélve, hogy ha lényünk egyesül, többé nem kell nélkülöznie az érzést.

Miután elég időt töltöttem el a telt keblek között, tovább csókolgattam, egyre lejjebb és lejjebb haladva. Mikor elértem a csípőjét, egy elhaló sikollyal borzongott meg alattam. Elmosolyodva húzódtam el tőle, hogy lefejthessem róla a falatnyi tangát. Combjait szélesebbre tárva nyitotta fel magát előttem, szinte bepillantást engedve bensőjébe. Feljebb toltam a pulton, így csak egy picit kellett meggörnyednem, hogy megízlelhessem a felkínált mézédes gyönyört. Amint a nyelvem találkozott a puha ajkakkal, ágyékom elviselhetetlenül kezdett sajogni, vágyva, hogy megtapasztalja a mennybe repítő érzést, amikor testünk összekapcsolódik, mint két puzzle darabka a kirakósban. Mélyen belecsókoltam a rózsaszín kehelybe, hangos sikkanást kiváltva ezzel partneremből, aki szinte már remegett az elhúzott ingerléstől. Nyalogattam, szívogattam legérzékenyebb pontját, néha beljebb hatoltam, imitálva, hogyan fogok benne mozogni pár pillanat múlva. Hangos cuppogás, elhaló lágy nyögés töltötte meg a nem túl nagy helyiséget.

Nem bírtam tovább várni, egyszerűen képtelen voltam hosszabbra nyújtani az élvezetet. Forró csókot leheltem a combja belső oldalára, picit megtörölve a számat, melyen ettől függetlenül ott csillogott bódító nedvének néhány cseppje.

Felemelkedtem, és egyetlen hirtelen mozdulattal belé hatoltam. Mámorító érzés volt, ahogyan forró, lüktető húsa körülölelte merev hímvesszőmet. Imádtam, ahogy karcsú testével alattam vonaglott. Tökéletesen passzolt hozzám, sosem gondoltam volna, hogy valaha megteremtetett a lány, aki így tud magába fogadni, akinek nem leszek túl kényelmetlen, vagy kellemetlen.

De ő?! Egy szót sem szólt, csak nyögött, egyre intenzívebben, egyre hangosabban, átadva magát a szenvedély mindent elsöprő tüzének, mely elborította bensőjét. Eleinte lassan, mélyen és hosszan nyomultam előre, kiélvezve minden pillanatot, amit benne tölthetek, majd egyre fokoztam az iramot, hiszen az elmúlt percek már az őrület határára sodortak. Fölé görnyedve ajkaira tapadtam, hogy belé fojtsam a sikoltást. Nyelvünk vad, őrületes csatába kezdett, miközben ki-be jártam testében. Kezeivel a hátamat karmolászta. Tudtam, mire végzünk, tíz ujjának nyoma meglátszik majd a lapockáimon. Melleit simogatva röpítettem a magasba, hagyva, hogy angyal szárnyai alá kapjon a kéj kincset érő fuvallata, és magával sodorja a végtelenbe, mígnem az örömteli fájdalom megszűnik, hogy aztán visszatérhessen, és elölről kezdhessem a kényeztetését. A vad tempó rövid időn belül meghozta gyümölcsét, és pár intenzív lökés után egymásba kapaszkodva feszültünk meg, remegve adtuk át magunkat az eget rengető élményének, amit oly hosszúra nyújtottunk.

Verejtéktől gyöngyöző mellkassal, és hangos zihálással borultam Judy érzékeny testére. Próbáltam erőt gyűjteni, hogy kiszállhassak belőle, hogy kis idő múltán elölről kezdhessünk mindent. Mikor sikerült elhúzódnom tőle, bágyadtan rogytam le a pult mellett elhelyezett székre. Másodszor jártam már itt, és még mindig nem tudtam megmondani, hogy milyen színű a fal, vagy hogy milyen elrendezésben vannak a bútorok, valahogy sosem sikerült a helyszínre koncentrálnom, bár nehéz is lett volna, tekintve, hogy milyen szépséggel töltöttem itt az időmet.

Judy nyöszörögve ült fel, remegő lábait próbálta összébb zárni, hogy ne keltse egy kiterített vad látszatát. Beletúrt rövid hajába, és elégedett mosollyal az arcán révedt a távolba. Biztosra vettem, hogy az elmúlt óra eseményeit pergeti maga előtt, újra átélve a kínzó előjátékot. Le sem tagadhatta volna, ajkát beharapva simított végig a nyakán, le a melle között, a hasán, majd végül a combjain.

– Na, Drága! Most már megnyugodtam! – mondtam, mikor alább hagyott a lihegésem. – De ugye azzal tisztában vagy, hogy ezzel még közel sem végeztem veled?! Egész éjjel benned akarok lenni, a létező összes pozitúrában a magamévá akarlak tenni! – biztosítottam a folytatásról. Hatalmas macskaszemei felcsillantak, ajkai elnyíltak, és egy halk sóhaj kíséretében elmosolyodott.

Szokásomhoz híven, be is váltottam az ígéretemet. A lakás minden helyiségében, a lehető legextrémebb helyzetekben váltunk eggyé az éjszaka folyamán, megszámlálhatatlan alkalommal. Mikor az utolsó remegéseink is elmúltak, a maratoni szex után kifáradva, levegő után kapkodva dőltünk be az ágyba, ahol összeölelkezve adtuk át magunkat az oltalmat adó öntudatlanságnak.

Délután öt óra volt, mikor felébredtem. Judy mellettem feküdt, egyenletesen lélegezve, kócosan, felduzzadt ajakkal. Nehéz volt ellenállni a kísértésnek, hogy újra belé hatoljak, de sikerült leküzdenem a késztetést. Az éjszaka folyamán olyan szinten lestrapáltam szegényt – és magamat is -, hogy biztosra vettem, egy ideig egyikünk sem fogja kívánni a „szerelmet”. Úgy tűnt, tévedtem, ahogy tekintetemet végighordoztam a mellettem lévő bámulatba ejtő testen, a kishaver újra vigyázzba vágta magát, és epekedve áhítozott, hogy ismét elmerülhessen a gyönyör óceánjában. Erőt vettem magamon, és óvatosan felkeltem, nehogy felébresszem az édesen szuszogó teremtést.

Bementem a fürdőszobába, egyenesen a zuhanyzóhoz, körbe sem tekintettem, csak arra tudtam koncentrálni, hogy mihamarabb a zuhatag alatt állva szűnjön meg a testemben ébredező vágy. Megnyitottam a vizet, és beálltam a hűsítő vízsugár alá, bízva abban, hogy meg tudok nyugodni. Szerencsémre a hideg víz hamar lecsillapított. Beszappanoztam magamat, majd leöblítettem a csillogó habot, megtörölköztem, és a derekam köré tekert fürdőlepedővel léptem ki az apró helyiségből.

Odasétáltam az ágyhoz, ahol a vörös démon még mindig az igazak álmát aludta, megcsókoltam a homlokát, majd a nappaliba indulva felöltöztem. Miután ellenőriztem, hogy mindenem megvan-e, visszamentem a hálóba. Nem volt szívem felkelteni az édesdeden alvó lányt, így kerítettem egy papírlapot és egy tollat, majd elővéve a legszebb írásomat megköszöntem a feledhetetlen, fantasztikus élményt, és elnézést kértem tőle hirtelen távozásom miatt. Az üzenet végén meghagytam a telefonszámomat, majd jobb híján egy kacsintó smileyt rajzoltam az aláírásom mellé, és a cetlit az éjjeliszekrényre tettem a mobilja alá. Vetettem még egy utolsó pillantást félig kitakarózott testére, majd sarkon fordultam, és elindultam haza.

Szerző: Hucak

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 9.8/10 (10 votes cast)
Érzéki érintés 18+, 9.8 out of 10 based on 10 ratings