Kedves olvasó!

Ez egy ingyenes oldal, a szerzőknek semmilyen anyagi haszna nem származik belőle, viszont az oldal fenntartása sajnos sok pénzbe kerül. Kérlek, ha meg vagy elégedve az oldallal, és szeretnéd, hogy minél tovább folytatni tudjuk a történeteket, anyagi lehetőségeidhez mérten támogass bennünket!

A támogatásért cserébe automatikusan VIP tagság jár, errőlitt olvashatsz bővebben.

Támogatás módjai:

Banki utalás*:

Bankszámlaszámunkat az alábbi űrlap kitöltése után fogjuk elküldeni neked.

*A banki utaláshoz nem szükséges saját bankszámla. Ha bemész a bankfiókba, és a pénztárnál megmondod, hogy erre a számlaszámra szeretnél pénzt befizetni, akkor egy nyomtatvány kitöltése után el tudod küldeni a pénzt.

PayPal:

*Kérlek, amennyiben 500 forintnál kevesebbet szeretnél nekünk utalni, akkor válaszd inkább a banki átutalást, mert a PayPal 90 Ft + 3%-ot levon kezelési költségként az általad küldött összegből.
**Paypal utalás esetén kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot, és mindenképpen tüntesd fel az űrlapon a nick nevedet, mert csak így tudjuk érvényesíteni a VIP kategóriához a hozzáférésedet.

A támogatók nevét és a támogatások összegét folyamatosan közzétesszük az oldalon, amennyiben a kitöltendő űrlapon hozzájárultatok ehhez.

Köszönjük!

Támogatóink listája (aki nem járult hozzá a nickneve közzétételéhez, Támogató néven szerepel majd) beérkezési sorrendben:

1. Hucak
2. Támogató
3. lora791
4. Támogató
5. Helsinga
6. Támogató
7. Támogató
8. Szilvi30

Eddig beérkezett összeg: 13600 Forint
A tárhely ára: 15819 Forint
A domain név ára: 2295 Forint

Mindenkinek köszönjük a segítséget! Legyen szép napotok: Audry 😀

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 7.8/10 (4 votes cast)
Támogatás, 7.8 out of 10 based on 4 ratings