Bár a Tristan utolsó fejezete alatt már írtam erről, most itt is megteszem. A VIP olvasók számára új sorozat indul, ami Tristan hálószobatitkaival foglalkozik majd. Amellett, hogy ismét egy 18+-os történetről van szó, meg szeretném jegyezni, hogy a novellák formájában kikerülő történetek annyiban függnek majd össze a fő sztorival, hogy azonosak a szereplők, illetve a részletek. Igazából ezt amolyan kiegészítésnek szánom, egyrészt, hogy jobban megismerhessük Tristant, mint karaktert és személyiséget, másrészt, hogy adjon egy képet arról, hogyan vált azzá, akit a fő történet során már megismerhettünk. Aki ezeket a novellákat kihagyja, problémamentesen tudja tovább olvasni az eredeti történetet, mert az semmilyen módon nem kötődik fontos szálak terén a novellákhoz, legfeljebb halvány utalások lesznek benne Tristan múltjával kapcsolatban, amiket azok jobban értékelnek majd, akik a novellákat is követni fogják. Igazság szerint a novellák tartalmilag főleg múltbeli eseményeket fognak követni, Tris kamaszkorától kezdve a felnőtt koráig, NEM kronológiai sorrendben, hanem össze-vissza.

Arra kérek minden olyan VIP olvasót, aki nem nagykorú, hogy kétszer is gondolja meg, belekezd-e a novellákba, mert már az első rész sem romantikus szerelmi történet. Aki olvassa a sorozatot, nyilván már rájött, hogy Tristan nem az az érzéki, gyöngéd szerető, tehát a novelláktól senki ne várjon ilyesmit. Részletes, kidolgozott erotikus, és erősen kifejtett szexjelenetek fogják jellemezni – Judy szavaival élve, nem fogtam vissza magam -, úgyhogy én SEMMIKÉPPEN SEM AJÁNLOM kiskorú olvasóknak, bár ez igaz az egész VIP kategóriára, leszámítva a Vallomást. :)

 Régóta gondolkozom azon, hogy megerősítem ezt a kategóriát egy új történettel is, most már belátható időn belül az is ki fog kerülni, Életem napjai címmel. A történet szintén 18+-os, és témáját illetően kicsit hasonlít is a Tristanhoz, bár a közeg teljesen más, amiben játszódni fog. Jelenleg még javítási folyamat alatt van, de már nem sokáig, ha minden jól megy.

A Vallomás következő fejezetével kapcsolatban még nem tudok pontos adatot mondani, nyugodtan nyúzzátok az üzenőfalon a szerzőt, hogy kapja magát össze, és gyorsan essen neki újra, mert mostanában nagyon lustálkosdik a kisasszony, és elkélne neki a motiváció. :)

Még annyit megjegyeznék, hogy a VIP kategóriát annak idején úgy hírdettük meg, hogy ez egy kiváltság az aktív olvasók számára, ezért arra szeretnék minden tagot kérni, aki továbbra is szertné követni a kategória alatt közzétett történeteket, hogy ne feledkezzetek meg a redszeres kommentelésről, mert annak idején többek kérését is visszautasítottuk, mikor tagok szerettek volna lenni, inaktivitásra hivatkozva. Úgy vettem észre, hogy legtöbben, miután már lehetőségük volt követni a fejezeteket, kényelmesen hátra dőltek, és megfeledkeztek arról, hogy miért is lehetnek tagok. Akik továbbra sem válnak aktív kommentelővé – akiről tudom, hogy kommentel, amikor csak tud, csak kevés az ideje, arra ez nem vonatkozik -, azoktól az igazságosság miatt vissza fogom venni a jogot, hogy tényleg azok lehessenek VIP tagok, akik mindent megtesznek azért, hogy segítsék a munkánkat jelenlétükkel, véleményükkel és támogatásukkal.

Azoknak, akik a mai napig aktív olvasóink, függetlenül attól, hogy kértek-e VIP jogot, vagy sem, ezúton is szeretném megköszönni a rendszeres motivációt, támogatást és lelkesítést. Nagyon sokat jelent nekünk, és hiánya rendkívüli módon megnehezíti a munkánkat! Ne feledjétek el, a fejezetek megírása sok idő, energia és munka, és nagyon jól tud esni egy végigjavított éjszaka után pár elismerő szó, vagy kedves megnyilvánulás. Tudom, hogy sokan nem szeretnek kommentet írni, én se, de azoknak sem jelenthet gondot értékelni a munkánkat legalább azzal, hogy a fejezet végén a csillagok segítségével osztályozzák a fejezetet. Ez igazán nem megterhelő szerintem, és nem hiszitek el, milyen sokat tud jelenteni egy-egy szerzőnek! Kérlek titeket, amennyiben lehetőségetek van rá, osszátok meg a történeteket a posztok alatti gombok segítségével, ezzel új olvasók figyelmébe ajánlva az oldalunkat, nektek ez sem nagy feladat, de nekünk kimondhatatlanul nagy segítség volna.

Köszönöm, hogy végig olvastátok, és jó szórakozást a kategória új sorozatához, aminek első novellája máris olyan hosszúra sikerült, hogy két részletben fog megjelenni. Az elsőt már olvashatjátok is az oldalon! A folytatás hamarosan felkerül majd, mert már teljes egészében készen van, javítva és rendbe téve – tegnap egyik admin sem aludt, mert csórik Tristant javítatottak, nem mintha könyörögni kellett volna nekik érte! 😀 Egyébként nekik itt is szeretném megköszönni, hogy mindig ugranak, ha szólok, hogy friss van, és neki kéne esni. :)

Jaj, és még valami! Csak az aktív olvasóknak szól most ez! Mivel most csak két javító ember van – Hucak és Judy -, illetve plusz egy véleményező – Vadocq -, azt szeretném kérdezni, nem volna-e kedve valakinek csatlakozni az admin csapat javító táborához. Csak olyan jelentkezzen, aki ráér este nekifeszülni egy fejezetnek, és aki azért legalább valamennyire tud helyesen írni, hiszen a javításban csak így tud nekünk segíteni. Természetesen ez azt jelenti, hogy még a kikerülés előtt olvashatja a fejezeteket, viszont mindenképpen véleményeznie kell a végén – ez megszokás nálunk! Illetve nem árt, ha az illető rendelkezik gmail címmel, mert az elvárás ehhez, igaz, ez könnyen pótolható, ha netán nincs.

Hirtelen ennyi jutott az eszembe, köszönöm a figyelmeteket!

Aki új olvasó, és még nem tudja, mit takar a VIP kategória, annak gyorsan összefoglalom: VIP kategória alá felnőtt tartalmú történetek sorolódnak legfőképpen, de jelenleg olyan sztori is olvasható itt, ami később majd mindenki számára elérhető lesz. Ebben a kategóriában 18+-os korhatár a jellemző, és később is ez marad a fő vonal, bár elképzelhető, hogy mint most a Vallomás című történet esetében, később is csinálunk majd olyat, hogy a VIP olvasók előbb juthassanak hozzá a fejezetekhez, mint akik nem tagok. Ha felkeltette ez a kategória az érdeklődésedet, nincs más dolgod, mint aktívvá válni, véleményezni, akár csak néhány sorban is, lelkesíteni és támogatni a szerzőket, és ha már ismerjük a neved, nyugodtan kérhetsz hozzáférést, aktív tagok számára hoztuk létre ezt a bónusz lehetőséget, így meg fogod kapni a jogot. De kérlek, csak akkor nyújts be rá igényt, ha nagykorú vagy, illetve ha mégsem, akkor ne kezd el olvasni a kategórián belül a felnőtt tartalmú történeteket, csak azt, ami nem korhatáros. Ez jelenleg csak a Vallomás, és egy ideig még így is marad. A tagság feltétele a regisztráció, mert anélkül nem tudok jogosultságot adni.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 9.5/10 (4 votes cast)
VIP újdonság - Ha tag vagy, mindenképpen olvasd el, ha nem, akkor is :), 9.5 out of 10 based on 4 ratings