Hála az égnek sikerült átköltöztetni az oldalt. Ha bármi hibát észleltek, szóljatok majd, de remélem, minden rendesen működik.

Most, hogy már nem tart fel a költözés, csak a meleg állhat kissé az utamba, a hőség miatt ugyanis nem elviselhető a szobám hőmérséklete, de azért végre sikerült a lehetetlen, és hoztam nektek Rileyt. :) Tudom, nagyon hosszú idő telt el azóta, hogy utoljára volt belőle friss. Őszintén sajnálom, hogy ennyire megvárattalak titeket. Az igazat megvallva teljesen újra kellett olvasnom, hogy felvegyem a fonalat, de remélhetőleg sikerült. Amíg a Rileyt be nem fejezem, a régiekből nem lesz friss, mert azokat is fel kell frissítenem, de folyamatban van. Ez a Tristant nem érinti, abból írom már az új részeket. A többi régi sztorimat is tervezem befejezni, de csak egyenként. Az új történetből lesz továbbra is friss, meg is van írva belőle jó sok, csak a felrakással szoktam nagyon csúszni, de hamarosan megpróbálok egy kevésbé meleg napon többet is előre feltölteni, hogy később csak élesítenem kelljen, és ne legyen olyan sok szünet két részt között. Egyébként azt írom szorgosan, úgyhogy szépen alakul a sztori. Dolgozom egy másikon is, ha be tudom fejezni, valószínűleg fel fogom tölteni, de csak ha teljesen készen lesz. Már úgy a kétharmadánál tartok, és javítva is vannak a részek nagyjából, bár a legvégén még teljesen át is kell olvasnunk újra, mert az eredeti elképzeléshez képest végül egészen másfelé vittem a történet fonalát, és még lehetnek benne kisebb-nagyobb ellentmondások. De most arról nem is írok többet, csak ha már tényleg lesz vége is.

Ha szeretnétek kicsit segíteni, írjatok kommentet, nagyon lelkesítő tud lenni, és motivál is az íráskor, ha érzi az ember, hogy van kinek írnia.

 

Legyen szép napotok, és kitartást a meleghez! 😀

Audry

 

 

 

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)