A sötét angyal egy nagyon régen indult történet, amit annak idején együtt kezdtünk el, hárman. Sajnos nem működött ez a váltott szerzős dolog, mert bár előre megbeszéltük, hogy milyen séma szerint haladunk, ezek a korlátok az egyik szerző számára gondot okoztak. Mivel akkoriban is futott már jó sok történetem, egyedül képtelen voltam bevállalni, hogy tovább írjam. Emiatt a A sötét angyal pihenni kényszerült.

Most azonban úgy döntöttem, ideje őt újra elővenni. Millió ötletem van rá, merre vigyem a sztorit, viszont van vele egyetlen nagy gondom. Sajnos, mikor régebben írni kezdtük, az volt az alap terv, hogy az Alkonyatos Edward karakterét visszük el kissé sötétebb irányba, innen is jött a cím. Amellett, hogy ez nem nagyon sikerült az együttműködés teljes hiánya miatt, mostanra úgy vélem, teljesen felesleges az alkonyatos név megtartása, hiszen a történetnek semmilyen értelemben nincs köze az Alkonyathoz (eredetileg sem akartuk, hogy legyen, így utólag nem is értem, miért nem eleve saját karakterrel kezdtük).

Éppen emiatt arra gondoltam, hogy nektek is adok egy lehetőséget arra, hogy segítsetek átkeresztelni a főszereplőt. Üzenőfalon az Erick név már felmerült, de ezt el kell vetnem, mert a későbbiekben induló Életem napjai című VIP történet narrátorának is Erick a neve. És mivel az már egy majdnem kész sztori, ott nyilván nem fogok nevet változtatni, viszont két Erick főszereplő meg nekem soknak tűnik. :) Ha van jó ötletetek, hogyan lehetne a most Edward nevű karaktert átkeresztelni, komment formájában osszátok meg velünk. Vezeték és kereszt nevek is szükségesek, mert teljesen újat szeretnék neki adni.

Egy másik névadás is levegőben van még. A Hisztéria című történetben Felix együttesének még nincsen neve, így zenekar nevet is keresek. igazából én olyanra gondoltam, ami magyarul is jól hangzik, de nem zárom ki az angol név eshetőségét sem. Mindenképpen valami jó hangzású, dögös nevet szeretnék, azt sem zárom ki, hogy Felix neve, mint frontemberé is szerepeljen az együttes nevében.

 

Ha bármelyik dologban tudtok javaslatok tenni, akkor hajrá. :) Emellett ha bármilyen észrevételetek, kérdésetek vagy gondolatotok van a fent említett két történettel, vagy bármi mással kapcsolatban, akkor most itt megoszthatjátok velünk.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Neveket keresünk!, 10.0 out of 10 based on 1 rating