Sziasztok!

   Akik nyomon követik az üzenőfalon az életet, azok bizonyára észrevették, hogy az elmúlt napokban jónéhány linkcserét megejtettünk más oldalakkal. Úgy gondolom, már van annyi tartalom itt, és van olyan pofás az oldal, hogy érdemes legyen esetleg több olvasóval is megismertetni. Amennyiben segítenétek népszerüsíteni az írásainkat, osszátok meg a tartalmat az ismerőseitekkel Facebookon, Iwiwen, vagy más oldalakon, ajánljatok minket a barátaitoknak és bárkinek, akit érdekelhetnek az oldalon gyarapodó történetek.

   Másfelől, úgy érzem, ha már linkeket cseréltünk, íly módon is felhívom rájuk a figyelmeteket, nézzétek át őket, igazi gyöngyszemekre is lelhettek köztük. Én nagyon ritkán olvasok más blogokon, mert egyszerűen annyi tennivaló van a mi oldalunkkal, annyit kell javítani, átnézni és főleg írni, hogy nem sok időm jut rá, de még én is találtam olyat, ami elsőre nagyon megtetszett. Szóval nem kizárt, hogy valamikor rászánok egy napot, és letolok egy-két történetet, mert tényleg vannak jók. :) 

   Ha új olvasó lennél, akkor viszont arra kérlek, ha tetszenek az itteni sztorik, regisztrálj, és ha van kedved, írd le nekünk a véleményedet, vagy ismerkedj össze a többiekkel az üzenőfalon. Nagyon nyitott a mi kis “csapatunk”, mindenkit szívesen látunk, és még senki fejét sem haraptuk le azért, mert írt nekünk. Szóval bátran elő a véleményekkel, nem kell minket kímélni, nem vagyunk cukorból. :) A negatív kritika is jöhet, de csakis építő jelleggel, és kultúráltan.

   Ha ismertek még igényes, számotokra kedves oldalt, ajánlhattok is nekünk, de ne itt, hanem a kapcsolat menün keresztül. Egy gombnyomás, remélem, senki kedvét nem veszi el attól, hogy leírja nekünk, melyik oldalt látná még szívesen a linkek között. 

   Tervezünk még néhány újítást, például ajánlókat, és újra lenne játék, bár másképp, mint korábban, de egyelőre még mindig nincs kész az új arculat, még azon fáradozunk, de már nem sokáig, reményeim szerint. Ha már itt tartunk, ezúton is szeretnék Judynak köszönetet mondani a sok-sok segítségért! Nem tudom, nélküle hogy lettem volna képes megcsinálni ezt az egészet. Ha ő nem lenne, talán hagynám is az oldalt, mert egyedül biztosan nem tudnám ezt mind megcsinálni.

   Ha bármi ötletetek, észrevételetek van, vagy csak a véleményetek kívánkozik ki belőletek, ne fogjátok vissza magatokat!

   Plusz infóként még megjegyezném, hogy a Veszélyes álmok elérkezett az utolsó fejezetéhez, így hamarosan Helgának hála elhozzuk nektek a záró “epizódot”. Amennyire tudom, Helga további két részt tervez, de jelenleg csak bízhatunk benne, hogy végül megvalósul a dolog, és ha igen, akkor továbbra is meg kívánja osztani veletek a folytatásokat. Azt tudom, hogy most a suli miatt elfoglalt, ezért nem kizárt, hogy még ha lesz is folytatás, várni kell majd rá.

   A VIP olvasóknak pedig még annyi új hír lenne, bár kommentben már ezt leírtam, de hátha még nem mindenki olvasta, aki érintett: nemsokára úgy néz ki, a VIP is bővül egy új történettel, amit leginkább a Tristanhoz tudnék hasonlítani, de csak hangulatilag, természetesen egész más maga a cselekmény. A történet kétharmada már készen van, és jelenleg Judy sasszeme igyekszik kivadászni belőle a hibákat, amiket vétettem, illetve úgy tervezem, hogy gyorsan megírom a befejezését, mielőtt kiteszem, vagy legalábbis már nagyon végeközeli állapotban kezdtem majd megosztani, hogy később se kelljen várni rá.

   Hát hirtelen egyelőre ennyi, de biztos, hogy hamarosan még lesznek érdekes változások, bár csak szépen fokozatosan, mert néha nekünk is muszáj aludni, amit mostanában elég ritkán tudunk művelni. :) De nem panaszkodom, mert örülök, hogy itt tartunk már, és remélem, hogy hamarosan felpörög újra az élet, és ezzel együtt mi is. :)

További szép napot: Audry

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Néhány infó a bloggal kapcsolatban , 10.0 out of 10 based on 4 ratings