Az oldalt azért hoztam létre, hogy megoszthassam az érdeklődökkel saját írásaimat. Ennek ellenére mások szerzeményeit (novellát, folytatásos történetet, verset) is szívesen közzéteszek, amennyiben néhány feltételnek megfelel.

Először is: Ne hemzsegjenek benne a helyesírási hibák. Ezzel nem azt mondom, hogy egyetlen hiba sem lehet benne, én is emberből vagyok, én is vétek olykor hibákat. Csak azt szeretném érzékeltetni ezzel, hogy ha már az első tíz mondantban húsz hibát találok/lunk, tovább sem fogom/juk olvasni.

Másodszor: Ha történetet küldesz be, törekedj arra, hogy könnyen érthetően legyen megfogalmazva, ne legyenek benne zavaros mondatok, ne legyen túlságosan szlenges (hah, ohh, uhh, ahh, öhm, hmm stb…). Ha gondolatjelet használsz, vagyis párbeszédet írsz, a gondolatjel elé, amennyiben folytatod a mondatot pl: “- Köszönöm – mondta.”, nem kell kitenni az írásjelet, kivéve, ha az felkiáltójel vagy kérdőjel. Pl: “- Tényleg? – kérdezte.” Ezt azért emelem ki külön, mert ezt nagyon sokan nem tudják. :) Itt csak az elkülönítés végett tettem a párbeszédet macskakörömbe, magyar nyelvben ez sem szükséges, sőt, nem szokás. Ezért TE SE TEDD macskakörömbe a párbeszédet!

Végül: A történetet word dokumentumban küld el, Calibri betűtípussal, lehetőleg 12-es, max 14-es betűtípussal írva. Az automatikus felsorolást vedd ki, vagyis ha entert nyomsz, ne tegyen a következő sor elé magától egy kötőjelet. Emellett a történet legyen bekezdésekbe tagolva, a magyar nyelv ugyanis ezt követeli meg. Senki helyett nem szeretném ezeket megcsinálni utólag, mert egyszerre több történetet írok, nincs időm ilyesmire. Emellett minimum 4 fejezetet kérünk, és fejezetenként 6-8 oldal legyen a legkevesebb. Ennél több lehet, ha később tudod tartani. :)

Az oldalon bármilyen témájú történet megjelenhet, egy erre külön létrehozott menüpont alatt. Annyit kérek még, hogy ha a sztori felnőtteknek íródik, tüntesd fel az ajánlott korhatárt. Tehát, ha például nyílt erotikus jelenet van benne vagy vér, esetleg bármilyen kínzás, akkor ez már a történet legelején derüljön ki.

Fanfic-eket is szívesen kiteszek, de akkor legyen feltüntetve milyen történetet folytat.

Köszönöm, hogy végig olvastad! Mielőtt hozzáfognál a történetekhez, kérlek olvasd el a szabályzatot. Ígérem, hogy csak pár sor az egész.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Küldd el a történetedet, 10.0 out of 10 based on 2 ratings