Első, és egyben legfontosabb hír az, hogy létrehoztuk a múlthéten a Támogatás menüpontot, amin keresztül segíthettek az oldal fennmaradása érdekében. A mai napon megérkezett az első két összeg, amiért nagyon hálásak vagyunk. Mivel az űrlapon kitölthetitek, hogy az összeget és a Támogató nicknevét közzétegyük-e, időszerűnek látom elmondani, hogy ha valaki nemet mond a nicknévre, szimpla Támogató néven lesz közzétéve. Arra gondoltam, hogy így, ha azt nem is látjátok, kinek köszönhetitek az oldal további zavartalan működését, legalább azt tudni fogjátok, hányan fogtak össze értünk és a történeteinkért. A Támogatók nickneve akkor kerül ki az oldalra, ha megérkezett az összeg hozzánk. Így nem lesz kavarodás, kit írtam ki, és kit nem.

A Támogatók listáját egyébként a Támogatás menü alatt tesszük közzé, és megcsinálom a VIP tagság menüpont alá a VIP tagok listáját is. Mint már többször is hangsúlyoztam, ha szeretnél VIP tag lenni, elég aktív jelenlétet mutatnod az oldalon, de ha támogatsz minket, akkor is VIP tag leszel, amennyiben kitöltöd az űrlapot, és be tudunk azonosítani téged.

Támogatásról bővebben itt olvashatsz

VIP tagságról bővebben itt olvashatsz

Mostantól teszt formájában elindul majd a VIP jelszavas poszt, aminek az a lényege, hogy a VIP tagok néhány nappal korábban olvashatják majd a kikerülő fejezeteket, ezzel is szeretnénk meghálálni a segítségüket. A VIP tagoknak megadjuk majd a jelszót. Természetesen itt csak egy kicsi előnyről van szó, de mégis, így kitüntetve érezhetik magukat. Illetve most fogom elindítani az Ebook Readeren keresztül is olvasható formátumú letölthető fejezeteket is.

Egyéb új információk:

Közeljövőben tervezett frissítések:

DerekStoller új novellája
Csodaország
Syro novellája
Pályázat friss fejezete
Hucak új novellája

Emellett a már futó történeteket közül a Tristan és a Hiszti, és ha lendületben leszek, akkor a Kristályba zárt lélek is. Emellett szeretném hamarosan kirakni az Égi egyezmény záró fejezetét, és az új Tristan novellát is.

Ezúton is köszönjük a segítségeteket, akár kommentelőként, akár támogatóként, akár csak olvasóként vagytok jelen az oldal életében.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Hírek, 10.0 out of 10 based on 2 ratings