Sziasztok!

Mint eddig minden évben, sajnos idén is szünetet kellett tartanom nyáron, aminek két oka is volt. Egyrészt, sajnos nincs klíma a házban, emiatt elviselhetetlen a hőség a szobámban. Ez arra kényszerít, hogy máshol töltsem a szabadidőmet, másrészt, mivel én nem bírom túlzottan a meleget, teljesen letompít agyilag. Az elmúlt két hónapban szinte egy sort sem voltam képes írni, és folyamatosan fáradtnak éreztem magamat. Ma azonban úgy tűnik, megtört a jég, két fejezetet sikerült összehoznom így az éjszaka folyamán, bár most is kibírhatatlan itt a hőség, de már annyi ideje tervezgettem magamban a mostani fejezeteket, hogy szinte magukat írták meg.

Mostantól úgy tervezem, hogy minden héten lesz egy friss minimum, de szeptemberig biztosan csak Heaven and Hell, mert az van készen. Amint elmúlik ez a meleg, nekiesek a többi sztorinak is, de most sajnos nem lenne elég leülnöm, és írni őket, mivel régen nem tudtam velük foglalkozni, mindet vissza kell nekem is olvasni, helyre tenni a dolgokat, újra felvenni az elejtett szálakat. Ez nem két perc. Elsőre a Rileyt tervezem végre befejezni és lezárni, de a többivel is szeretnék újra normális tempóban haladni.

Mivel most egy másik blogon is ügyködök, kicsit elfoglaltabb vagyok, de remélhetőleg lassan az agyam is helyre kattan, és már nem csak mondatokat leszek képes írni, hanem összefüggő fejezeteket is. Remélem (ennyi szóismétlést életemben nem írtam egy posztban :D), hogy a szünet ellenére nem feledkeztetek meg a Saját szavakról, és továbbra is követitek majd a történeteket. Egyelőre mégsem költöztetem az oldalt, megoldódott a helyzet egy időre, így ezzel legalább már nem kell foglalkoznom.

Szeretném, ha az ősz megújulást hozna nekem is, szóval próbálom összekapni magam, amint ez lehetséges. Addig meg hozom a Heaven and Hell részeket, amint javítva lesznek. Ha minden jól megy, akkor egy-két napon belül ki is teszem a következő fejezetet, és innentől kezdve legalább addig mindenképpen szeretném rendszeresen frissíteni, amíg meg van írva. Bár ha úgy haladnék vele, mint ma, akkor nem lenne gond ez a későbbiekben sem. Millió ötletem van hozzá, de másik sztorijaimhoz is, szóval már tényleg csak a meleg áll az utamban. :)

 Szép napot: Audry

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
A szünetről!, 10.0 out of 10 based on 2 ratings